Citakan:Cite OED

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

"[term needed]". Oxford English Dictionary (3rd ed.). Oxford University Press. Séptémber 2005.  (Langganan atawa kaanggotaan perpustakaan publik Britania diperlukeun.)

Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]