Citakan:Ckd-sabaris

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan [[Citakan:{{{1}}}|{{{1}}}]] geus [[Wikipedia:Citakan nu kudu dihapus#Citakan:{{{1}}}|usulkeun pikeun dihapus di dieu]].› 


Citakan ieu digunakeun keur ngusulkeun citakan nu kudu dihapus sabaris.

Citakn-citakan nu maké citakan ieu, bakal diasupkeun kana Kategori:Citakan nu kudu dihapus.

Tempo ogé {{tfd}} keur vérsi citakan nu leuwih panjang keur digunakeun nalika citakan nu diusulkeun pikeun dihapus ngandung hiji kotak ataw unsur gedé séjénna sarta henteu mung mangrupa hiji pesen sabaris.