Citakan:Coin-silver-color

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

class="coin-silver-color" style="background:#F9F9F9;"

Citakan ieu digunakeun kanggo ngajieun sél tabél kalawan latar warna pérak.

Conto:

Conto: Pérak

Tingali ogé[édit sumber]