Citakan:Convert/Dual/rnd

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

{{convert/{{{2}}}|Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.|Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.|u={{{u}}}|n={{{n}}}|l={{{l}}}|h={{{h}}}|U={{{u}}}|N={{{n}}}|L={{{l}}}|H={{{h}}}|k={{{k}}}}}