Citakan:Convert/m3

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

{{convert/{{{d}}}|{{{1}}}|||||||s=|r={{{r}}} |u=m3 |n=kubik méter |h=kubik-méter |t=kubik méter |o=kubik suku |b=1 |j=-0}}

Documentation icon Dokuméntasi citakan

Cara maké

{{convert|1.000|cuyd|m3}} → 1.000 cubic yard (0.765 m3)

Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.