Citakan:Convert/numdisp

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

{{convert/numdisp/fracSalah éksprési: operator < teu dipiharep.|{{{1}}}|Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.|Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.|{{{1}}}}}