Citakan:Country flagcountry2

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

[[Image:{{{flag alias}}}|22x20px|border|Flag of {{{alias}}}]] [[{{{alias}}}|{{{alias}}}]]

Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.

Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]
Dokuméntasi citakan ieu ditransklusi tina Citakan:Country flagcountry2/doc [edit]

Note[édit sumber]

This template is used in template:flagcountry.