Citakan:Daptar ibukota di Éropa dumasar wewengkon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Documentation icon Dokuméntasi citakan


Mangga anggo  {{Daptar ibukota di Éropa dumasar wewengkon|state=collapsed}}  atanapi  {{Daptar ibukota di Éropa dumasar wewengkon|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Daptar ibukota di Éropa dumasar wewengkon|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.

Tempo ogé

Citakan:Continent-based templates