Citakan:Daptar karéta api

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pengaturan tampilan templat[édit sumber]


Mangga anggo  {{Daptar karéta api|state=collapsed}}  atanapi  {{Daptar karéta api|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Daptar karéta api|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.

Pituduh ngédit[édit sumber]

  1. Citakan ieu ngan ngawengku karéta api panumpang di Indonésia, boh jarak jauh, manengah, lokal, jeung komuter. Teu kudu nambahkeun karéta api barang kusabab dibahas di citakan {{Karéta api barang Indonésia}}.
  2. Lamun aya ngaran karéta api anu jeung kelasna, ulah disebutkeun kelasna. Misalna, Jayakarta Prémium, cukup disebut Jayakarta wungkul.
  3. KA panumpang fakultatif (sifatna teu tetal) teu kudu dijieun tab sorangan sabab sifatna ganda jeung karéta api reguler, sahingga matak citakan jadi teu ringkes.