Citakan:Daptarkal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Daptar désa jeung kalurahan[édit sumber]

Cara maké[édit sumber]

{{daptarkal
|nami kacamatan=
|dati2=Kabupatén atawa Kota
|nami dati2=
|propinsi=
|d1= |d2= |d3= |d4= |d5=(jst)nami-nami désa
|k1= |k2= |k3= |k4= |k5=(jst)nami-nami kalurahan
}}