Citakan:Distrik di Madrid

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Mangga anggo  {{Distrik di Madrid|state=collapsed}}  atanapi  {{Distrik di Madrid|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Distrik di Madrid|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.