Citakan:Ed

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
----------Teu kaasup ti dieu.----------

m:Template:Ed

----------Teu kaasup nepi ka dieu.----------

édit {{{2}}}