Citakan:FS1037C

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel ieu ngandung bahan ti Federal Standard 1037C, numana, minangka pagawéannana Pamaréntah Amérika Sarikat, aya dina domain publik.


Aya ogé {{FS1037C MS188}} keur "... dina pangrojongna ka MIL-STD-188"