Citakan:NagaraI

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Citakan:Flagicon)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bumi

{{nagaraI}} Nyaeta citakan nu nampilkeun bandera. bedana na parameter numangrupa ngaran nagara dina basa Inggris.

Ngagunakeun[édit sumber]

Tempo oge[édit sumber]