Citakan:TheNagaraI

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


{{thenagaraI}} Nyaeta citakan nu nampilkeun bandera ti nagara/wewengkon nu mana ngaran koropak banderana nganggo kecap "the" ("t" leutik). Contona:

  • {{thenagaraI|Czech Republic}} ngahasilkeun Flag of the Czech Republic.svg
  • {{thenagaraI|Czech Republic|50px}} ngahasilkeun Flag of the Czech Republic.svg
  • {{thenagaraI|Czech Republic|50px|Y}} ngahasilkeun Flag of the Czech Republic.svg Czech Republic
  • {{thenagaraI|Czech Republic||Y}} ngahasilkeun Flag of the Czech Republic.svg Czech Republic

Tempo oge[édit sumber]