Citakan:Frac

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.

This template builds nicer-looking common fractions. It takes one, two or three parameters: the optional integer (maybe signed), the optional numerator and the required denominator; in this order.

{{frac|A|B|C}}
A+BC (integer, numerator and denominator)
A<s style="display:none">+</s><small><sup>B</sup><big>⁄</big><sub>C</sub></small>
{{frac|A|B}}
AB (numerator and denominator)
<small><sup>A</sup><big>⁄</big><sub>B</sub></small>
{{frac|A}}
1A (denominator only)
<small><sup>1</sup><big>⁄</big><sub>A</sub></small>

12 13 14 18 12 13 23 14 24 34 18 28 38 48 58 68 78 116 316 516 716 916 1116 1316 1516 532 2732