Citakan:Glasiér di Islandia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Mangga anggo  {{Glasiér di Islandia|state=collapsed}}  atanapi  {{Glasiér di Islandia|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Glasiér di Islandia|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.