Citakan:Info

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Citakan info dipake paranti citakan hambalan dasar dina kota pesen.

upami tue ngange parameter ngan ukur tuliskeun :
{{info|pesan=eusi pesen didieu}}
hasilna :

eusi pesen didieu

kango ngarobih warna, ange parameter "warna". Conto ngagunakeunna:
{{Info|warna=beige|pesan=eusian pesen didieu}}
hasilna:

eusian pesen didieu




kango ngarobih lebar, ange parameter "width". Conto ngagunakeunna:
{{Info|width=50%|pesan=eusian pesen didieu}}
hasilna:

eusian pesen didieu


kango ngarobih logo, ange parameter "logotype". Conto ngagunakeunna:
{{Info|logotype=warning|pesan=eusian pesen didieu}}
hasilna:

Ambox warning pn.svg eusian pesen didieu



Kango sadaya parameter . Conto ngaunakeunna:
{{info |logotype=ok |warna=red |pesan=eusina pesen didieu }}
hasilna:

Symbol keep vote.svg eusina pesen didieu

kango daptar logotype:

logotype gambar logotype gambar logotype gambar
ok Symbol keep vote.svg ok1 Symbol OK.svg no No sign.svg
no No sign.svg no1 No-Symbol.svg stophand Stop hand.svg
warning Diamond-caution.png warning1 Attention yellow.png info Info blue.svg
question Icon apps query.svg construction Panneau travaux.png padlock Padlock.svg
news Current event marker.png puzzle Puzzle A.png question1 Blue question mark.png