Citakan:Infobox Language/IPA notice

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

  |- |class="boilerplate metadata" colspan="3" style="padding: 0.5em;"|Catetan: Kaca ieu ngandung lambang fonétis IPA dina Unicode. Mangga tingali peta IPA kanggo Basa Inggris kanggo konci pangecapan nu dumasar kana Basa Inggris.