Citakan:Intricate template

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Information icon.svg Citakan ieu nganggo fitur sintaks citakan nu pabaliut .
Teu kénging ngarobih-robih kajabi upami ngartos kana sétingan sareng fungsi parserna sareng sayogi kanggo ngalereskeun atanapi ngawangsulkeun sadaya kareksakan nu diakibatkeunnana upami hasilna henteu sapertos anu dipikahoyong.
Sadaya percobian saéna mah dités heula dina kotrétan atanapi spasi panganggo salira sateuacanna ngarobih naon-naon di dieu.
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Actually, this template's syntax is relatively simple, but templates that link to the above message should be intricate, i.e., complex, using less obvious techniques, esoteric syntax, combining different techniques, used as parameter for other templates, build to function for a variety of calling instances, etc. The above template adds templates to Category:Citakan nu pabaliut.