Citakan:Kabupatén Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

Lambang Kabupaten Ciamis.png

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari


Upami ieu henteu kalebetkeun kana citakan, tapi mung kanggo ngagampilkeun nyungsi citakan anu diperyogikeun.


 

Citakan kacamatan di Jawa Barat

Citakan: Kabupatén: Bandung | Bekasi | Bogor | Ciamis | Cianjur | Cirebon | Garut | Indramayu | Karawang | Kuningan | Majalengka | Purwakarta | Subang | Sukabumi | Sumedang | Tasikmalaya
Kota: Bandung | Banjar | Bekasi | Bogor | Cimahi | Cirebon | Dépok | Sukabumi | Tasikmalaya