Citakan:Kabupatén Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


 t·s·é 

Kabupatén Karawang, Jawa Barat

Reynan-Karawang-emblem.jpg

Kacamatan: Banyusari | Batujaya | Ciampél | Cibuaya | Cikampék | Cilamaya Kulon | Cilamaya Wétan | Cilebar | Jatisari | Jayakerta | Karawang Barat | Karawang Timur | Klari | Kotabaru | Kutawaluya | Lemahabang | Majalaya | Pakisjaya | Pangkalan | Pedes | Purwasari | Rawamerta | Rengasdengklok | Talagasari | Tegalwaru | Telukjambé Barat | Telukjambé Timur | Tempuran | Tirtajaya | Tirtamulya


Upami ieu henteu kalebetkeun kana citakan, tapi mung kanggo ngagampilkeun nyungsi citakan anu diperyogikeun.


 

Citakan kacamatan di Jawa Barat

Citakan: Kabupatén: Bandung | Bekasi | Bogor | Ciamis | Cianjur | Cirebon | Garut | Indramayu | Karawang | Kuningan | Majalengka | Purwakarta | Subang | Sukabumi | Sumedang | Tasikmalaya
Kota: Bandung | Banjar | Bekasi | Bogor | Cimahi | Cirebon | Dépok | Sukabumi | Tasikmalaya