Citakan:Kabupatén Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


 t·s·é 

Kabupatén Sumedang, Jawa Barat

Lambang Sumedang.jpg

Kacamatan: Buahdua | Cibugel | Cimalaka | Cimanggu | Cisarua | Cisitu | Conggéang | Darmaraja | Ganéas | Jatigedé | Jatinangor | Jatinunggal | Pamulihan | Paséh | Rancakalong | Situraja | Sukasari | Sumedang Selatan | Sumedang Utara | Surian | Tanjungkerta | Tanjungmedar | Tanjungsari | Tomo | Ujung Jaya | Wado


Upami ieu henteu kalebetkeun kana citakan, tapi mung kanggo ngagampilkeun nyungsi citakan anu diperyogikeun.


 

Citakan kacamatan di Jawa Barat

Citakan: Kabupatén: Bandung | Bekasi | Bogor | Ciamis | Cianjur | Cirebon | Garut | Indramayu | Karawang | Kuningan | Majalengka | Purwakarta | Subang | Sukabumi | Sumedang | Tasikmalaya
Kota: Bandung | Banjar | Bekasi | Bogor | Cimahi | Cirebon | Dépok | Sukabumi | Tasikmalaya