Citakan:Kacamatan-2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan {{{nami}}}
{{{peta}}}

Peta lokasi Kacamatan {{{nami}}}
Propinsi [[{{{propinsi}}}]]
[[{{{dati2}}}]] [[{{{dati2}}} {{{nami dati2}}}|{{{nami dati2}}}]]
Camat {{{nami camat}}}
Lega {{{lega}}}
Jumlah pangeusi {{{pangeusi}}}
 - Kapadetan {{{kapadetan}}}
Kalurahan/désa {{{kalurahan}}}

Citakan ieu sami sareng {{kacamatan}} kalayan pangecualian henteu nambihkeun Kacamatan di Indonésia. Citakan ieu mung digunakeun ku {{kac}}.

  • PERHATOSAN: Teu kenging migunakeun citakan ieu, sumangga migunakeun {{kacamatan}}
  • Citakan ieu dipigunakeun ku {{kacamatan}}