Citakan:Koordinat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan ieu digunakeun keur nulis koordinat.

Conto penggunaan[édit sumber]

tekswiki hasil
{{koordinat|1|2|3|0|Ka|4|5|6|0|Wé}} 1° 2′ 3″ LKa,  4° 5′ 6″ BWé
{{koordinat|1|2|3|43|Ka|4|5|6|14|Wé}} 1° 2′ 3,43″ LKa,  4° 5′ 6,14″ BWé
{{koordinat|1|2|3|0|Ka|4|5|6|0|Wé|br=Y}} 1° 2′ 3″ LKa,
4° 5′ 6″ BWé

Katerangan[édit sumber]

paraméter katerangan
1 darajat (°) lintang
2 menit (') lintang
3 detik (") lintang
4 bagian desimal tina detik lintang
5 "Ki" keur Lintang Kidul atau "Ka" keur Lintang Kalér
6 darajat (°) bujur
7 menit (') bujur
8 detik (") bujur
9 bagian desimal tina detik bujur
10 "Ku" keur Bujur Kulon atau "Wé" keur Bujur Wétan
11 dieusian "type:airport" keur ngahasilkeun panggambaran peta ku jalan zoom nu cukup keur bandara
br dieusian ku Y keur mindahkeun panulisan koordinat bujur kana baris anyar