Citakan:Kotak info bandéra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
{{{flag_name}}}
Informasi Umum
Ngaran nagara [[{{{Ngaran}}}]]
Sesebutan {{{Sesebutan}}}
Proporsi {{{Proporsi}}}
Dipaké ti {{{Paké}}}
Desain {{{Desain}}}
Parancang {{{Parancang}}}
Pamakéan {{{Pamakéan}}}
Dipaké {{{Guna}}}
Simbol {{{Simbol}}}