Citakan:Kotakinfo Kalurahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  {{{nami}}}
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
Kacamatan[[{{{nami kacamatan}}}, {{{nami dati2}}}|{{{nami kacamatan}}}]]

[[Kategori:{{{nami kacamatan}}}, {{{nami dati2}}}]]

Katerangan[édit sumber]

Digunakeun dina kaca-kaca artikel kalurahan di Indonésia.

Paraméter nu digunakeun.

  1. {{{nami}}} Nami kalurahan/désa.
  2. {{{peta}}} Peta kalurahan/désa (opsional).
  3. {{{propinsi}}} Nami propinsi. Langkung sae migunakeun format tumbu. Contona: [[Jawa Barat]].
  4. {{{dati2}}} Jenis daerah tingkat II: Kabupatén atanapi Kota.
  5. {{{nami dati2}}} Nami daérah tingkat II.
  6. {{{nami kacamatan}}} Nami kacamatan.
  7. {{{kalurahan}}} Jenis: kalurahan/désa.
  8. {{{lurah}}} Nami Lurah (opsional).
  9. {{{lega}}} Lega daerah. Biasana na km².
  10. {{{pangeusi}}} Jumlah pangeusi.
  11. {{{kapadetan}}} Kapadetan pangeusi = jumlah/lega. Biasana dina satuan per km².

Cara maké[édit sumber]

{{kotakinfo Kalurahan
| nami = 
| peta =
| propinsi =
| dati2 = kabupatén atawa kota
| nami dati2 = 
| nami kacamatan = 
| kalurahan = kalurahan atawa désa 
| nami lurah = 
| lega = 
| pangeusi = 
| kapadetan =  
}}

Tempo Ogé[édit sumber]