Citakan:Lang-mo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Romania: {{{1}}}

Note: Basa Moldova téh ngan ngaran lain ti Basa Romania, dipaké dina kontéks non-linguistik.