Citakan:Language with name/for

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

[[basa {{{2}}}]] pikeun {{{3}}}

Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]