Citakan:Lt

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

[[Template:{{{1}}}]] ([{{fullurl:Template:{{{1}}}|action=edit}} edit]|[[Template talk:{{{1}}}|talk]]|[{{fullurl:Template:{{{1}}}|action=history}} history]|[{{fullurl:Special:Whatlinkshere/Template:{{{1}}}|limit=999}} links]|[{{fullurl:Template:{{{1}}}|action=watch}} watch]|logs)

Similar templates at English sister projects [edit]
Wikimedia-logo.svg mta Meta-wiki Lt
Wikipedia-logo.png wpd Wikipedia Lt
Commons-logo.svg cms Commons Lt
Wikibooks-logo.svg wbk Wikibooks Lt
Wikispecies-logo.svg wsp Wikispecies Lt
Wikiversity-logo.svg wvy Wikiversity Lt


Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.