Citakan:Month3/3

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.

Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Pusdocode[édit sumber]

if par1-par2<=0
  return empty
else
if par1-par2>par3
  return empty
else
  return par1-par2

Used by {{Month3/2}}