Citakan:Motorsport driver results legend

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelir Hasil
Emas Meunang
Pérak Kadua
Parunggu Katilu
Héjo Peunteun anggeus
Bulao Anggeus teu meunang peunteun
Anggeus teu kagolongkeun (NC)
Gandola Teu anggeus (Ret)
Beureum Teu asup kualifikasi (DNQ)
Teu milu pra kualifikasi (DNPQ)
Hideung Diskualifikasi (DSQ)
Bodas Teu milu balap (DNS)
Ngundurkeun diri (WD)
Balapan dibolaykeun (C)
Kosong Teu ilu biung (DNP)
Dikaluarkeun (EX)