Citakan:Nagara nu maké basa Afro-Asia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dokuméntasi[édit sumber]


Mangga anggo  {{Nagara nu maké basa Afro-Asia|state=collapsed}}  atanapi  {{Nagara nu maké basa Afro-Asia|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Nagara nu maké basa Afro-Asia|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.