Citakan:Navbox/core

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]
Dokuméntasi citakan ieu ditransklusi tina Citakan:Navbox/core/doc [edit]
Information icon.svg Citakan ieu nganggo fitur sintaks citakan nu pabaliut .
Teu kénging ngarobih-robih kajabi upami ngartos kana sétingan sareng fungsi parserna sareng sayogi kanggo ngalereskeun atanapi ngawangsulkeun sadaya kareksakan nu diakibatkeunnana upami hasilna henteu sapertos anu dipikahoyong.
Sadaya percobian saéna mah dités heula dina kotrétan atanapi spasi panganggo salira sateuacanna ngarobih naon-naon di dieu.

Ringkesan[édit sumber]

This template is designed to be used by multiple other templates, including {{Navbox}} and {{Navbox with columns}}, to provide a standard navigation box look and feel. Please ensure that any changes do not break any templates that use either of those two.