Citakan:Non-free image data

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Data média nonbébas
Déskripsi

{{{Description}}}

Sumber

{{{Source}}}

Tanggal

{{{Date}}} (opsional)

Nu nyieun

{{{Author}}} (opsional)

Porsi anu digunakeun

{{{Portion}}}

Résolusi handap?

{{{Resolution}}}

Informasi séjénna

{{{Other information}}} (opsional)

Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]