Citakan:Non-free image rationale

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alesan pamakéan média nonbébas – BUTUH NGARAN ARTIKEL
Punten baca Wikipedia:Palanggeran alesan pamakéan média nonbébas saméméh maké citakan ieu.
Artikel

[[{{{Article}}}]]

Tujuan pamakéan

{{{Purpose}}}

Bisa digantikeun?

{{{Replaceability}}}

Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]