Citakan:Olympic Summer Games Host Cities

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Mangga anggo  {{Olympic Summer Games Host Cities|state=collapsed}}  atanapi  {{Olympic Summer Games Host Cities|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Olympic Summer Games Host Cities|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.

Pamakéan[édit sumber]

Pikeun maké ieu citakan, paké {{Olympic Summer Games Host Cities}}

Tempo ogé[édit sumber]