Citakan:Paragraf bubuka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Déskripsi[édit sumber]

Ieu citakan téh ditambahkeun pikeun artikel-artikel anu mungkin layak diasupkeun minangka éntri énsiklopédia tapi perlu dibenerkeun, utamana dina bagian atawa paragran bubukana anu teu jelas.

Tingali ogé[édit sumber]