Citakan:Pp-semi-template

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Emoji u1f510.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi tina ngédit ku pamaké anyar atawa nu can kadaptar pikeun nyegah vandalisme. Citakan:Howtoeditsemi


This template is not to be used as a bluff. Only use it on SEMI-PROTECTED pages. Please note that only kuncén can protect pages.


Padlock.svg
Citakan protéksi +/- Sagemblengna Satengah
Tacan sapuk: {{pp-dispute}} T/A
Vandalisme: {{pp-vandalism}} {{pp-semi-vandalism}}
Citakan nu loba dipaké: {{pp-template}} {{pp-semi-template}}
Kaca sawala pamaké nu diblok: {{pp-usertalk}} {{pp-semi-usertalk}}
Sasaran bot spam: T/A {{pp-semi-spambot}}
Pamaké siluman: T/A {{pp-semi-sock}}
Umum (citakan séjén): {{pp-protected}} {{pp-semi-protected}}
Scrutiny of the Office: {{pp-office}} T/A
Protéksi pindah: {{pp-move}}
Citakan ieu bakal dikategorikan kana Kat:Citakan nu satengah diprotéksi.