Citakan:Pp-semi-template

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Padlock-silver-medium.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi tina ngédit ku pamaké anyar atawa nu can kadaptar pikeun nyegah vandalisme. Citakan:Howtoeditsemi


This template is not to be used as a bluff. Only use it on SEMI-PROTECTED pages. Please note that only kuncén can protect pages.


Padlock.svg
Citakan protéksi +/- Sagemblengna Satengah
Tacan sapuk: {{pp-dispute}} T/A
Vandalisme: {{pp-vandalism}} {{pp-semi-vandalism}}
Citakan nu loba dipaké: {{pp-template}} {{pp-semi-template}}
Kaca sawala pamaké nu diblok: {{pp-usertalk}} {{pp-semi-usertalk}}
Sasaran bot spam: T/A {{pp-semi-spambot}}
Pamaké siluman: T/A {{pp-semi-sock}}
Umum (citakan séjén): {{pp-protected}} {{pp-semi-protected}}
Scrutiny of the Office: {{pp-office}} T/A
Protéksi pindah: {{pp-move}}
Citakan ieu bakal dikategorikan kana Kat:Citakan nu satengah diprotéksi.