Citakan:Prefectures of the Central African Republic Image Map

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
BanguiSangha-MbaéréMambéré-KadéïNana-MambéréOuham-PendéOuhamOmbella-M'PokoLobayeNana-GrébiziKémoOuakaBasse-KottoBamingui-BangoranVakagaHaute-KottoMbomouHaut-MbomouHiji peta Républik Afrika Tengah nu bisa diklik ngagambarkeun 14 préfékturna.
Ngeunaan ieu gambar