Citakan:Stasion karéta api di Indonésia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pangaturan tampilan citakan[édit sumber]


Mangga anggo  {{Stasion karéta api di Indonésia|state=collapsed}}  atanapi  {{Stasion karéta api di Indonésia|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Stasion karéta api di Indonésia|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.

Pituduh ngédit[édit sumber]

Ieu Citakan Daptar Stasion ngan ngamuat Stasion (badag atawa kelas I) anu miboga peran penting di wewengkonna séwang-séwangan. Peran penting anu dimaksud nyaéta siga Stasion terminus (awal/ahir) atawa transit ti kalolobaanna mah perjalanan karéeta api panumpang di daérahna sarta tempat bongkar-muat karéta api barang.

Tidak kudu ngasupkeun kabéh Stasion, hususna mah Stasion kelas II/menengah jeung III/leutik anu ada di Indonésia kana ieu citakan, sabab bakal ngajadikeun ieu templat kagedéan nu antukna jadi henteu user friendly. Sangkan Daptar Stasion menengah jeung leutik bisa ditilik ku cara nglik “Daptar” dina menu masing-masing Daérah. Stasion badag anu masih dina tahap rarancangan sarta pangwangunan bisa diasupkeu kana ieu citakan ku dipisahkeun dina grup husus mun éta stasion bakal jadi stasion anu miboga peran penting.