Citakan:Taratas Kacamatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ketik:

{{subst:kac
 |kec  =ngaran kacamatan
 |tipe =Kota atawa Kabupatén
 |dati2=ngaran kota atau kabupatén
 |prov =ngaran propinsi
}}