Citakan:Taxonomy/Angiospermae

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bold ranks show taxa that will be shown in taxoboxes
because rank is principal or always_display=yes.

Ancestral taxa
Ancestral taxa
Domain: Eukaryota  [Taxonomy; edit]
Karajaan: Plantae  [Taxonomy; edit]
Klad: Angiospermae  [Taxonomy; edit]

Wikipedia does not yet have an article about Angiospermae. You can help by creating it. The page that you are currently viewing contains information about Angiospermae's taxonomy. Not sure why you're here? Get started with the automated taxobox system.

Parent: Plantae [Taxonomy; edit]
Rank: Clade (displays as Klad)
Link: Angiospermae
Extinct: no
Always displayed: true
Taxonomic references:
Parent's taxonomic references:
For the suffix "/skip", see Skip taxonomy templates.
For the skipped taxa, see Template:Taxonomy/Angiosp.
Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.