Citakan:Tetep

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Cara make[édit sumber]

{{Tetep}} indicates steady company profit.

Tempo oge[édit sumber]

{{loss}} indicates company losses.

{{profit}} indicates company profit.