Citakan:Ti

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ieu gambar asalna ti Wikipédia [[:{{{1}}}:Main Page|{{{1}}}]]. Témpo katerangan gambar di [[:{{{1}}}:Image:Ti]].
Lamun lisensi gambar beda ti lisensi di Wikipédia nujadi sumber, lisensi di Wikipédia asal anu berlaku.

Cara ngagunakeun: