Citakan:Tlxs

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Citakan itu nyieun hiji tutumbu citakan ka ngaranspasi citakan pikeun citakan anu diterapkeun paraméter substitusi. Pikeun citakan anu teu maké paraméter mah cobaan {{Tls}}.

Skrip[édit sumber]

{{tlxs|citakan|paraméter mimiti|paraméter kadua|etc.}} Citakan:Bigger {{subst:citakan|paraméter mimiti|paraméter kadua|katilu|...|kasapuluh}}

Mun paraméterna ngandung hiji atawa leuwih simbol saruajeung ("="), tumpangkeun symbol saruajeungna ku {{=}}:

{{tlxs|citakan|mimiti{{=}}hal|kadua|etc.}} Citakan:Bigger {{subst:citakan|mimiti=hal|kadua|katilu=hal|...|kasapuluh}}

Mun parameter paraméter kasabelas rék ditambahkeun, ... bakal bijil di panuntung kode anu dijieun di ieu citakan.

Tempo ogé[édit sumber]

Citakan:Tl-nav