Citakan:Wikipediasister

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wikipédia mangrupa hiji énsiklopédi bébas nu diasuh ku Yayasan Wikimédia tanpabati nu ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa nembrak: