Citakan:Wrap

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Cara make[édit sumber]

This template works together with {{nowrap begin}}. See documentation there.