Citakan:Wrongtitle

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Judul nu bener keur artikel ieu nyaéta {{{1}}}. Katingalina henteu bener di dieu téh alatan wawates téhnis.
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

This template is a self-reference and so is part of the Wikipedia project rather than the encyclopaedic content.

Only use this template if all other templates below are not applicable.

Please do not substitute this template.

Tempo ogé[édit sumber]