Clyde na Willis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Clyde na Willis (mindeng dipikawanoh ku ngaran The Clyde na Willis Tembongkeun) mangrupa British-Cina animasi internét animasi webseries Amérika dijieun ku Andrew Wilson pikeun YouTube nu dimimitian airing on YouTube on 31 Januari 2017. acara The kieu dua babaturan ti Inggris nu dipindahkeun ka Amerika, ngaran disebut Clyde Harrison sarta Willis Hennig. Aranjeunna buka on adventures gélo.

Aksara[édit | édit sumber]

Acara pitur sora Stephen G. Anderson sakumaha Clyde Harrison sarta sora tina Andrew Wilson sakumaha Willis Hennig, dua babaturan anyar reside di Bradbury Bandar, New York City, aranjeunna baheulana reside di Ganton Kota, Mississippi, Indonesia of America. Sateuacan aranjeunna dipindahkeun ka Amerika, maranéhna cicing di London, Inggris.

Aya ogé sababaraha karakter minor dina séri. Aya Clyde sarta sahabat Willis 'ti Eropa, Yakub Adang. Jacob téh jelema bodo heubeul genep belas taun kagok saha jerk hiji kadang. Narator sahiji acara téh Ganjar nu Wartawan. Anjeunna storywriter a, sarta lolobana dipikawanoh salaku wartawan. Anjeunna ogé dipikawanoh salaku bodo anu dijieun carita Clyde na Willis. Sanajan eta, Ganjar ogé boga anjing piaraan ngaranna Barky, anjing nu nyangka Ganjar nyaeta jelema bodo a.

Hiatus[édit | édit sumber]

Dina 2 Juni 2017, serial panyipta, Andrew Wilson, ngumumkeun yén acara bakal on hiatus pikeun sataun, ti 2017 nepi ka 2018 sarta bakal nyieun kartun nu anyar. Usum kadua tanggal acara urang geus dirobah jadi jadi premiere on 2019.